»

okt 04

Welkom op deze braai!

(Letterlijk) aangestoken tijdens mijn verblijf in ZuidAfrika probeer ik al enige jaren om de edele kunst van het Braaien naar Nederland te exporteren.

Hoewel een braai qua basisingredienten enige overeenkomsten vertoont met een gewone barbeque, is het de combinatie, het proces en de inzet die het resultaat iets totaal anders maakt.

Een goede braai kun je op elk moment van de dag (ja, ook ‘s ochtends), of elk seizoen (ja, ook op 5 januari bij -15C) beginnen.  Een braai kun je zowel alleen, maar het liefst met je loved ones en een enkele last-minute gast beleven. Tijdens een braai wordt de wereldproblemathiek besproken en opgelost, doch niet voordat zich wat onverwachtse verrassingen hebben voorgedaan.  Verder heeft een goede braai(meester) weinig opsmuk nodig om de pure ingredienten tot z’n recht te laten komen. Maar bovenal kun je een braai niet overhaasten, en resulteren bovenstaande in combinatie met een vuurtje, wat liefde en  passie een mooi geheel.

Bovenstaande ingredienten zul je op mijn online hangplek ook terug zien komen. Met name toegepast op mijn vakgebied (online) Arbeidsmarketing en communicatie, met wellicht iets meer aandacht voor (wat we nu nog noemen) Social Media Recruitment. Maar ook wat me verder bezighoudt.

De blogvorm is uitermate geschikt voor jou om feedback te geven; maar als je ergens eens dieper op in wil gaan, dan nodig ik je van harte uit om jezelf uit te nodigen om eens een fysieke Braai te komen beleven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>